Adviesbureau Breda

Ben je op zoek naar een facilitair en inkoop adviesbureau in/uit Breda dat je organisatie op weg helpt naar beter functioneren en presteren? Dan is Focus Facility het juiste adres voor jou. Als toonaangevend adviesbureau in Breda zijn wij gespecialiseerd in interim management, projectmanagement en advies op het gebied van facility management en inkoop.

Met meer dan 15 jaar ervaring, kunnen wij je professioneel en onafhankelijk advies geven op elk bedrijfsvoeringsvraagstuk. Wij begrijpen de uitdagingen van jouw bedrijf en bieden praktische oplossingen om te excelleren.

Wij richten ons op de ondersteunende bedrijfsvoering processen zoals facilitair management, inkoop, huisvesting, werkplekinrichting & ICT en interne logistiek.

Vertrouwd adviesbureau uit Breda

Bij ons adviesbureau uit Breda geloven in het activeren van de organisatie zelf. Door in kaart te brengen wat er beter kan en samen verbeteringen te realiseren. Hierdoor krijgt jouw organisatie de kans om op een blijvende manier te verbeteren en te groeien. Onze opdrachten variëren van reorganisatie- en herinrichtingsplannen tot contractmanagement en vastgoedplanning.

Wij zijn toegewijd aan het leveren van uitstekende service en het waarborgen van de beste resultaten voor onze klanten. Wij zijn down-to-earth en hebben een hands-on mentaliteit. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis, kunnen wij snel inspelen op de behoeften van uw bedrijf en uw projecten naar succes leiden.

Onze projecten

Advies is heel breed, dat begrijpen we. Daarom geven we je graag een overzicht waar Focus Facility je bij kan helpen. Denk aan het geven van advies over:

  • het opstellen van een reorganisatieplan;
  • het inrichten van facilitair en ICT;
  • het begeleiden van (EU) aanbestedingstrajecten;
  • het inrichtingsplan van front of backoffice;
  • het contractbeheer.

Dit is enkel een greep uit de diensten die wij verlenen. Wil je de mogelijkheden bespreken voor jouw onderneming? Neem gerust contact met ons op.

Interim management en projectbegeleiding

Of je nu een tijdelijke vervanging nodig heeft voor uw management of ondersteuning nodig heeft bij een specifiek project? Focus Facility staat voor je klaar. Wij zijn ervaren in het invullen van tactische en strategische functies op interim basis en begeleiden projecten op alle aspecten van begin tot einde.

Klaar voor Focus?

Laat Focus Facility je helpen bij het excelleren binnen uw bedrijfsvoering. Neem vandaag nog contact met ons op via ons contactformulier, e-mail naar info@focusfacility.nl of neem telefonisch contact op via 076-5204614. Wij staan voor je klaar.

Samen de mogelijkheden bespreken?