Adviesbureau Bergen op Zoom voor facility en inkoop

Op zoek naar een adviesbureau nabij Bergen op Zoom? Maak kennis met Focus Facility. Als toonaangevend adviesbureau in Bergen op Zoom zijn wij gespecialiseerd in diverse diensten. Denk aan interim management, projectmanagement en advies op het gebied van facility management en inkoop.

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring en geven je professioneel & onafhankelijk advies op diverse vraagstukken die binnen jouw organisatie spelen. Wij begrijpen de uitdagingen van jouw bedrijf en bieden praktische oplossingen om te kunnen excelleren.

Ben jij klaar voor Focus? Laat ‘t ons weten en we bespreken graag de mogelijkheden met je.

Adviesbureau nabij Bergen op Zoom

Binnen ons adviesbureau in de buurt van Bergen op Zoom geloven we in het activeren van de organisatie zelf. Dit doen we door in kaart te brengen wat er beter kan en samen verbeteringen te realiseren. Hierdoor krijgt jouw organisatie de kans om op een blijvende manier te verbeteren en te groeien. Onze opdrachten variëren van reorganisatie- en herinrichtingsplannen tot contractmanagement en vastgoedplanning.

Wij zijn toegewijd aan het leveren van uitstekende service en het waarborgen van de beste resultaten voor onze klanten. Wij zijn down-to-earth en hebben een hands-on mentaliteit. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis, kunnen wij snel inspelen op de behoeften van uw bedrijf en uw projecten naar succes leiden.

Onze projecten

Advies is heel breed, dat begrijpen we. Daarom geven we je graag een overzicht waar Focus Facility je bij kan helpen. Denk aan het geven van advies over:

  • het opstellen van een reorganisatieplan;
  • het inrichten van facilitair en ICT;
  • het begeleiden van (EU) aanbestedingstrajecten;
  • het inrichtingsplan van front of backoffice;
  • het contractbeheer.

Dit is enkel een greep uit de diensten die wij verlenen. Wil je de mogelijkheden bespreken voor jouw onderneming? Neem gerust contact met ons op.

Even sparren?

Wil je even sparren met ons adviesbureau nabij Bergen op Zoom? Laat Focus Facility je helpen bij het excelleren binnen uw bedrijfsvoering. Neem vandaag nog contact met ons op via ons contactformulier, e-mail naar info@focusfacility.nl of neem telefonisch contact op via 076-5204614. Wij kijken ernaar uit om samen met je te werken aan jouw succes.

Samen de mogelijkheden bespreken?